woensdag 2 november 2011

Couscous-salade

Voor bij de Marokkaanse vis is een lekkere couscous salade heerlijk! Ik ben altijd blij als er wat overblijft van de salade omdat de salade alleen al heel lekker is, als bijvoorbeeld een lekkere lunch.
Recept is voor 4 personen
Nodig 275 gram couscous, blokje groentebouillon, 1 limoen, scheut olijfolie, handje walnoten, 100 g fetakaas, 2 lenteuitjes, klein bosje koriander.
Werkwijze Maak de couscous volgens de verpakking, maar dan met bouillon in plaats van met water. Snijd de lenteuitjes fijn, hak de walnoten en snijd de feta in blokjes. Als de couscous geweld is knijp je de limoen erboven uit en giet er een scheut olijfolie over. Meng de walnoten, lenteuitjes en feta door de couscous. Hak de koriander grof en meng deze ook door de salade. De salade is zowel lauw als koud erg lekker!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen