woensdag 14 maart 2012

Koffietafel DIY

Mijn huisgenoot is verhuisd, en daarmee ook een aantal meubels. Tijd dus voor wat nieuws, waaronder een nieuwe koffietafel. Een multifunctionele koffietafel, die leuk is, kan rollen een gelijk een opbergplaats voor een aantal boeken. Hoe fijn!Via mijn vader kon ik aan een mooie kabelhaspel komen die precies een leuk maatje heeft. Samen met hem heb ik er wieltjes onder gezet en spijltjes erin gezet als boekensteunen. Twee keer een likje verf erover en klaar is Kees.. eh.. Marianne.


P.s. Als je een grote kamer hebt of wat anders wil kan je ook heel leuk van een pallet een tafel maken met wielen eronder en een leuk verfje. Gezien bij een kringgenootje van mij. Stond erg leuk met een grote zilveren schaal erop en een vaas met bloemen.

4 opmerkingen:

 1. Gaaf zeg ! Hier had je moeder al over opgeschept !
  (BTW onze Eva hoopt vlgd jaar indoor design op het Wellant College te gaan doen. Ik zag ze eens mee laten lezen op je blog!) gr Belinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha.. daar weet ik niets van dat ze daar over heeft opgeschept. Maar ben inderdaad wel blij met het resultaat! Lijkt me een leuke opleiding die Eva gaat doen! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeee Mar!
  Leuk istie uiteindelijk geworden. Enne ik ben wel benieuwd hoe het er nu allemaal uitziet haha;).
  x Joline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat enorm leuk gedaan zo met die boeken onder de salontafel! Zelf heb ik een salontafel waarbij dat niet kan, maar die is wel groot genoeg voor leuke spullen erop te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen